گزارش كارآموزي در كارخانه زمزم 135

صنایع غذایی. شما می‌توانید به سایت گزارش كارآموزي در كارخانه زمزم مراجعه کنید. این سایت دارای بالغ و بیش از تعداد 85 هزار عدد پایان نامه و فایل با متن کامل و فرمت word و pdf است. همچنین، برای تحقیق در مورد گزارش كارآموزي در كارخانه زمزم 135، می‌توانید از روش تحقیق صنایع غذایی یا Research گزارش كارآموزي در كارخانه زمزم استفاده کنید.

دانلود

گزارش كارآموزي در كارخانه زمزم دسته بندي : کارآموزی » صنایع غذایی دانلود گزارش كارآموزي در كارخانه زمزم،در قالب word و در 125 صفحه، قابل ویرایش، شامل:فصل اول: 1- مقدمهتاريخچه نوشابه‌سازي در جهانتاريخچه نوشابه‌سازي در ايرانتاريخچه كارخانه زمزماهميت مصرف نوشابه2- خط توليد 1-2- دستگاه تخليه‌كننده بطري از جعبه (Un Caser)  2-2- بطري‌شور “Bottle Washer”   3-2- آئينه‌بان  4-2- فلوميكس (Flow-Mix)    5-2- هواگير آب (Deaerator)    6-2- كربوكولر    7-2- كمپرسورها    8-2- كندانسورها    9-2- پركردن بطريها و بسته‌بندی10-2- دستگاه تشتك‌زن11-2- پركردن جعبه نوشابه (Case Packer)فصل دوم:الف) آبويژگي‌هاي آب مصرفي در صنايع نوشابه‌سازي1-1- خواص فيزيكي آب2-1- خواص شيميايي آب    انواع موادشيميايي مصرفي جهت تصفيه آب    عمليات واحد تصفيه آب    ب) واحد عصارهعصاره يا بنيان نوشابهافزودني‌هاي مجاز در نوشابهشيرين‌كننده‌ها (Sweeers)    تهيه شربت اوليه از شكر جامدفيلتراسيون شربت اوليهروشهاي فيلتراسيون شربت اوليهتهيه شربت نهايي (عصاره)روش نگهداري و ذخيره عصارة غليظ نوشابهانواع عصاره‌ها1- عصاره كولا    2- عصاره‌هاي پرتقالي3- عصاره نوشابه‌هاي ساده4- عصاره آب ميوه‌جات  ج- واحد گاز دي اكسيد كربن CO2  دي اكسيد كربن و خصوصيات گاز كربنيك در نوشابه    روش توليد گاز CO2 د- «واحد CAN»   مشخصات قوطي‌هاي فلزیبسته‌بندي محصولتفاوت پر كردن قوطي با پر كردن بطريد- كنترل كيفي1- د- آزمايشهاي مربوط به آب2-د- آزمايش مربوط به عصاره خانه3-د- آزمايش واحد توليد گاز CO2 4-د- آزمايشات انجام گرفته روي نوشابهاندازه‌گيري قند قبل از هيدروليز و بعد از هيدروليز5-د- اندازه‌گيري درصد سود كاستيك در بطري شور6-د- آزمايش بطري خارج شده از بطري شو7-د- تعيين خاكستر كل8-د- تعيين مقدار بنزوات سديم برحسب اسيد بنزوئيك9-د- آزمايشهاي ميكروبي9-3-MOهاي مسئول فساد    هدف از آزمايش‌هاي ميكروبي در نوشابه‌هاشمارش ميكروب (توتال كانت) كپك و مخمركلي فرم مسائل بهداشتي در كارخانهبهداشت كاركنانبهداشت انبارهامايع‌هاي مخصوص تميزكنندهدستگاه‌هاي تميزكنندهعوامل مؤثر در استريليزه نمودن صحيحاستريليزه نمودن قسمت‌هاي مختلف دستگاهصادرات و وارداتفصل سوم:موقعيت شغلي كارآموزامور جاري در دست اقدام كارخانه زمزممحاسن و معايبفصل چهارم:نتيجه‌گيريپيشنهاداتتوصيه‌هاضميمه‌ها (استانداردها)منابعبخشی از متن تحقیق:مقدمه:آب قسمت اعظم و مهمي از رژيم غذايي متعادل روزانه به شمار مي‌آيد و بدن براي انجام يكسري از فعل و انفعالات و واكنش‌ها به آب نياز دارد كه مي‌توان هضم و جذب غذا و نهايتاً دفع مواد زائد، تنظيم درجه حرارت بدن جذب اكسيژن در شش‌ها و دفع انيدريك و تغييرات شيميايي درون عضلات و نرم شدن مفصل‌ها را نام برد.بدن روزانه به 8 ليوان آب نياز دارد كه مقداري از آن از طريق غذاهاي مختلف به بدن مي‌رسد و 5 الي 6 ليوان ديگر برحسب عادات غذايي و به صورتهاي مختلف وارد بدن مي‌شود. نوشيدن شير بسيار مطلوب است ولي متأسفانه به حد كفايت موجود نبوده است. آب ميوه هم به علت گراني درحد نسبتاً كمي در مقايسه با نوشابه‌هاي ديگر مصرف مي‌شود و … دسته بندی: کارآموزی » صنایع غذایی تعداد مشاهده: 11518 مشاهده فرمت فایل دانلودی:.zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 125 حجم فایل:17,889 کیلوبایت   35,000   در قالب word و در 125 صفحه، قابل ویرایش. محصولات مرتبط: گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه قند آبكوه قیمت : 45,000 توضیحات بیشتر دریافت فایل گزارش كارآموزي در كارخانه زمزم شرق تهرانگزارش كارآموزي كارخانه زمزم كارخانه زمزم دانلود گزارش كارآموزي كارخانه زمزم گزارش كارآموزي صنایع غذایی دانلود گزارش كارآموزي صنایع غذایی گزارش كارآموزي تولید نوشابه خط تولید نوشابه خط تولید نوشابه|دانلود گزارش كارآموزي صنایع غذایی|دانلود گزارش كارآموزي كارخانه زمزم|كارخانه زمزم|گزارش كارآموزي تولید نوشابه|گزارش كارآموزي در كارخانه زمزم شرق تهران|گزارش كارآموزي صنایع غذایی|گزارش كارآموزي كارخانه زمزم
منتشر شده در
  • جزوه درس مبانی هنرهای تجسمی 121123
  • 121123 جزوه درس مبانی هنرهای تجسمی|جزوه درس مبانی هنرهای تجسمی دانشگاه آزاد|جزوه درس مبانی هنرهای تجسمی دانشگاه هنر|جزوه رایگان درس مبانی هنرهای تجسمی|دانلود جزوه درس مبانی هنرهای تجسمی|دانلود رایگان جزوه درس مبانی هنرهای تجسمی
  • تحقیق انتقال منافع مال به غیر 114625
  • 114625 انتقال منافع|انتقال منافع مال به غیر|تحقیق انتقال منافع مال به غیر|دانلود انتقال منافع مال به غیر|دانلود تحقیق انتقال منافع مال|مال به غیر|مقاله انتقال منافع مال به غیر
  • پاورپوینت معماری محراب 14549
  • 14549 ppt|پاورپوینت آماده معماری محراب|پاورپوینت در مورد معماری محراب|پاورپوینت درباره معماری محراب|پاورپوینت راجع به معماری محراب|تحقیق در مورد معماری محراب|تحقیق معماری محراب|دانلود پاورپوینت معماری محراب|معماری|معماری محراب
  • نمونه سوال درس مکانیک کوانتومی 1 رشته فیزیک (حالت جامد و هسته ای و اتمی و مولکولی) دانشگاه پیام نور 52017
  • 52017 دانلود نمونه سوال درس مکانیک کوانتومی 1 رشته فیزیک (کلیه رشته ها)|نمونه سوال پیام نور مکانیک کوانتومی 1 رشته فیزیک (هسته ای و جامد و اتمی و مولکولی و گرانش و فیزیک نجومی و زمینه ذرات بنیادی)|نمونه سوال درس مکانیک کوانتومی 1 رشته فیزیک (هسته ای و جامد و اتمی و مولکولی و گرانش و فیزیک نجومی و زمینه ذرات بنیادی)
  • تحقیق نقد و تحليل آرای ادبي غربي‌ ها 123663
  • 123663 تحقیق در مورد نقد و تحليل آرای ادبي غربي‌ ها|تحقیق نقد و تحليل آرای ادبي غربي‌ ها|تحليل آرای ادبي غربي‌ ها|مقاله در مورد نقد و تحليل آرای ادبي غربي‌ ها|مقاله نقد و تحليل آرای ادبي غربي‌ ها|نقد آرای ادبي غربي‌ ها|نقد و تحليل آرای ادبي غربي‌ ها
  • طرح درس جهت های اصلی مطالعات سوم دبستان 42723
  • 42723 طرح درس|طرح درس ابتدایی|طرح درس سوم|طرح درس سوم دبستان|طرح درس مطالعات|طرح درس مطالعات سوم

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *